Uhtua-Seura ry on aatteellinen järjestö ja sen oma taloudellinen toiminta on vähäistä. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin, joita sen jäsenillä menneiden vuosien aikana on riittänyt, vaikka toimintaympäristö ei ole ollut helppo ja työ on vaatinut suuriakin henkilökohtaisia uhrauksia.

Yhdistys on ollut aktiivisesti mukana joko aloitteentekijänä tai tukijana useissa yhteistyöprojekteissa, joita on yhteisellä nimellä alettu kutsua Uhtuan malli – nimellä. Projektien puitteissa on koulutettu Suomessa ja Uhtualla lähes sata nuorta rakennusalan ammatteihin ja kaikki rakennuskohteet, jotka Uhtualla ovat valmistuneet, ovat olleet koulutustöitä. Lisäksi Uhtua-Seura ry on aloittanut karjalan kielisen lastentarhaopetuksen kahdessa ns. kielipesässä, jotka vuonna 2006 yhdistettiin yhdeksi karjalankieliseksi lastentarhaksi ja pyrkii lisäksi virittämään aktiivista, omaehtoista kansalaistoimintaa Uhtuan väestön piirissä.

Säännöt

Uhtua-Seura ry:n säännöt (pdf)

 

Jäsenmaksu 2021

Jäsenmaksut ovat:
-20 euroa / henkilö / vuosi
-100 euroa / kannatusjäsen / vuosi
-200 euroa / tukijäsen (yhteisöt) / vuosi

Pankkitili: FI38 1228 3000 0208 24

Viestikenttä: Jäsenmaksu / kannatusjäsen / tukijäsen (2021)

Kannatusjäsen / tukijäsen (yhteisöt) / vapaaehtoinen tukimaksu voidaan maksaa samalle Uhtua-Seuran tilille - Kiitos tuesta.